Donateurs

Harmonie is erg blij met de steun van donateurs. Mede door deze hulp kan de vereniging haar activiteiten uitvoeren. Hierbij kunt u denken aan het geven van concerten, het (mede)-organiseren van muzieklessen op de basisscholen in Marum (zie: Toeten&Blazen), het opleiden van (jeugdleden), het deelnemen aan concoursen en festivals en het verlenen van medewerking aan dorpsactiviteiten.

Donateursbrief

In oktober ontvangen alle donateurs een donateursbrief. De donateursbijdrage wordt dan opgehaald of (na ondertekening van een formulier) via automatische incasso afgeschreven.

Donateur worden?

Wilt u ook donateur worden? Neem dan contact op met penningmeester Erika Bakker via 'Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.'. Ook als u uw contante bijdrage wilt omzetten in een automatische incasso, dan kunt u een mail naar de penningmeester sturen. U ontvangt dan verdere informatie.